donderdag 9 oktober 2014

Internationale Dag van de Post


Rooksignalen, postduiven, telegrammen, telegrafen, helioscopen, Morsecode, maar ook mailen, bellen, sms'en, pingen, twitteren, facebooken of hyven hebben het traditionele kaartjes schrijven bijna in de ban gedaan, maar de organisatoren van de Dag van de Post, de Universal Postal Union, blijven geloven in de kracht van fysieke post. 
Extra post
Op de Internationale Dag van de Post staan onder meer overheden stil bij die kracht. 
Zo geven sommige ministers toespraken over post en presenteren zij plannen om de postindustrie te steunen. In sommige landen worden nieuwe soorten postzegels gedrukt. Postbedrijven geven op deze Dag ook extra aandacht aan hun medewerkers, en natuurlijk sturen we op deze mooie Dag, die al 35 jaar wordt georganiseerd, extra veel post rond! 

Carolien van Het Keetje van Lien deed vorige week een oproep op haar blog, wie doet er mee aan de Dag van de Post op 9 oktober. Ik dus en vandaag is de postbode al geweest:)met de kaart van Carolien, mooi op tijd!!
Carolien had op mijn blog gezien dat ik
babyslofjes brei, vandaar deze kaart;-)
Super leuk, bedankt CarolienIk hoop dat de postbode mijn kaart ook op
tijd bij Carolien bezorgt, ben benieuwd
wat zij weer van mijn kaart vind


Leuk de Internationale Dag van de Post:-)

2 opmerkingen:

  1. Jaa Anita ik heb die van jou ook netjes vandaag ontvangen. Super leuk, dankjewel. Leuk ook dat je er een blogjevover geschreven hebt! Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We gebruiken de post alsmaar minder, ondervind ikzelf toch, mede door de computer maar ook omdat het redelijk duur is vind ik. Toch leuk dat jij ze wil promoten.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Attentie voor het volgende:
Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving!!!
Wanneer je op mijn blog een commentaar toevoegt, dan verklaar je je meteen akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Kijk a.u.b. ook naar mijn AVG-verklaring die bovenaan op mijn blog staat. Met een KLIK op de knop Publiceren bevestig je dat je de AVG-verklaring hebt gelezen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...