dinsdag 15 juli 2014

Rekje gekocht en even bijkletsen!

Kijk eens wat een leuk rekje ik bij Blokker gekocht heb.
Het is te gebruiken als juwelenrekje, maar ik ga het ergens anders voor gebruiken hoor.

Ik wil het gebruiken om zelfgemaakte sleutelhangers aan te hangen. Lijkt me leuk als decoratie als ik ergens een kraam heb. Waarschijnlijk is dat binnenkort, maar daar vertel ik een andere keer meer over.
Nu staat het op mijn hobbykamer, dat staat al gezellig:-)

En wat vinden jullie van mijn blognaam onder aan de foto? Ik zelf vind het leuk staan, het was even puzzelen maar met wat hulp kom je een heel eind.
Op al mijn foto's komt voortaan mijn blognaam te staan. Ben er blij mee!!

Waar ben ik op het moment mee bezig, nu ik ben aan het breien, ja ik ben aan het worstelen met Jacobus aap, een patroon van Zijmaakthet. Nu gaat het wel, maar in het begin, ik overdrijf het niet, ik ben wel 50 keer opnieuw begonnen. Maar de aanhouder wint en binnenkort hoop ik Jacobus te kunnen showen;-)

Aan Randje per Week doe ik ook mee, dus je begrijpt het al, vervelen wat is dat, hi hi hi

Ik denk er wel over om, voor de afwisseling, een klein haakprojectje te beginnen, ik kan sleutelhangers gaan haken, dan komt het rekje vol, ik heb al een paar ideeën.

Ook is het leuk om op Pinterest te kijken, je ziet echt hele leuke dingen voorbij komen.
Ik kan het iedereen aanraden en weet je niet hoe het werkt, vraag iemand om hulp of Google even, dat heb ik ook gedaan om mijn blognaam onderaan de foto te krijgen. 


Ik wens iedereen nog een hele fijne week
en voor wie vakantie heeft geniet ervan!3 opmerkingen:

 1. leuk rekje. Zal zeker leuk staan vol met sleutelhangers. Pinterest ja, heerlijk vol met ideeën (maar te weinig tijd om alles uit te voeren jammer genoeg). Leuk je naam op de foto's. Kraampje op een marktje is leuk. Heb ik nu ook een paar keer gedaan. Succes met je breiproject. Zo te lezen gaan het lukken want volgens mij ga je gewoon net zo lang door totdat het daadwerkelijk gelukt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supertof rekje zeg! Hier gaan je sleutelhangers echt wel aan pronken :-) dus aan de slag zou ik zeggen. Blijkbaar heb je al ideetjes gevonden, maar bij karin aan de haak, lindevrouwsweb en annemarie's haakblog (allen bij mij te vinden) staan ook nog ideetjes (voor als je toch nog iets nieuw zoekt haha) Supertof je naam op de foto's, zou ik ook nog willen, dus nog even zoeken hoe dit moet.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat is zeker een mooi showrekje, en jacobus is heel leuk om te maken , misschien moest je wennen aan het patroon , maar dat de aanhouder wint is zeker ;o)
  fijne zonnige week groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Attentie voor het volgende:
Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving!!!
Wanneer je op mijn blog een commentaar toevoegt, dan verklaar je je meteen akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Kijk a.u.b. ook naar mijn AVG-verklaring die bovenaan op mijn blog staat. Met een KLIK op de knop Publiceren bevestig je dat je de AVG-verklaring hebt gelezen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...