donderdag 10 oktober 2013

Happy!

Vorige keer blogde ik er al over, de boekjes van Christel Krukkert. Daarin staan allerlei schattige dieren die je kunt haken. Happy heb ik als eerste gehaakt, een lieve kleine pinguïn. Happy is ongeveer 17 cm groot, heeft veiligheidsoogjes en is uitwasbaar. Happy wilde graag poseren. Welk dier volgt?, ja......dat verklap ik nog niet, kijk regelmatig op mijn blog:-)


Happy
Verkocht
4 opmerkingen:

 1. Aaaw, wat een dotje!!! Echt zo mooi gehaakt :)
  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Anita,
  Wat een droppie heb je weer gemaakt, schattig!
  Als cursisten kregen abonnement op Handwerken zonder Grenzen voor de duur van de cursus. Ik vind het moeilijk om te zeggen of het blad het waard is om een abonnement op te nemen. Het is een apart handwerktijdschrift. Het ligt er maar helemaal aan wat je van een handwerktijdschrift verwacht.Zelf zal ik na de cursus niet een betaald abonnement nemen. Misschien kun je het beste eerst een los exemplaar kopen voor je een beslissing neemt. Dan kun je kijken of het een blad is dat bij jou past.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is hij leuk. Met petje is hij grappig, maar zo van op zij zonder petje lijkt hij net echt. Mooi gemaakt.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anita, leuk dat je volger bent geworden. Heb mij ook volger van jou blog gemaakt. Leuk hé die beestjes die Kristel ontwerpt. Mooie pinguïn trouwens. Een echt schatje.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen

Attentie voor het volgende:
Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving!!!
Wanneer je op mijn blog een commentaar toevoegt, dan verklaar je je meteen akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Kijk a.u.b. ook naar mijn AVG-verklaring die bovenaan op mijn blog staat. Met een KLIK op de knop Publiceren bevestig je dat je de AVG-verklaring hebt gelezen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...