maandag 29 juli 2013

Afrikadag Almere op 15 september

In Almere wordt op zondag 15 september een Afrikadag georganiseerd.
Stichting Robin Hood is dan ook vertegenwoordigd met een kraam en de voorzitter Klaartje heeft gevraagd of ik mee ga om mijn zelfgemaakte spullen te verkopen.
Zo'n kans laat ik natuurlijk niet voorbij gaan. Een leuke manier om mijn blog en de kinderen in Gambia onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Stichting Robin Hood vraagt op diverse manieren aandacht voor de mensen in Gambia.
Bericht van de voorzitter:

De stichting “Robin Hood” staat op “Afrikadag Almere” met een kraam van 4 meter om aandacht te vragen voor onze werkzaamheden in Gambia.  Wij verkopen sieraden, gemaakt van Afrikaanse antieke stenen. En wij hebben een prijsvraag waar u aan mee kan doen. Hierover later meer.We willen graag geld inzamelen voor de studies van kinderen die studeren aan de Senior Secondery School en voor volwassenen die een cursus gaan volgen om onze landbouw projecten te kunnen leiden.  Idee PIM Reinders  Project en Idee Ontwikkeling met Maatschappelijke waarde

Dit jaar zijn er weer 9 kinderen geslaagd aan de Senior Secondery School.

Buba Manneh gaat naar de landbouw school en helpt zijn dorp om het land wat ze bezitten productief te maken, Alaghie Njie gaat een cursus financieel management volgen.
Lamin Manneh werkt al als stagiaire bij een loon/werkbedrijf van een Gambiaan om het land te leren bewerken. wanneer wij klaar zijn met alle ontwikkelingen kunnen zij meteen  aan de slag.

Robin Hood doet mee aan de charithy award 2013 U kunt op www.nrccharityawards.nl een kijkje nemen en stemmen op de stichting Robin Hood en het liefst natuurlijk stemmen op Robin Hood.

Met vriendelijke groet
Klaartje van der Aa voorzitter Robin Hood
1 opmerking:

  1. Ha Anita, wat leuk dat je naar Almere gaat. Veel succes!

    BeantwoordenVerwijderen

Attentie voor het volgende:
Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving!!!
Wanneer je op mijn blog een commentaar toevoegt, dan verklaar je je meteen akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Kijk a.u.b. ook naar mijn AVG-verklaring die bovenaan op mijn blog staat. Met een KLIK op de knop Publiceren bevestig je dat je de AVG-verklaring hebt gelezen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...