vrijdag 19 september 2014

Het Komplete Handwerken

Tijdens de eerste les van de handwerkopleiding werd ook een literatuurlijst 2014-2016 uitgereikt.
Angelica en Hedwigis, de docenten, vertelde er meteen bij dat je niet alle boeken aan moest schaffen. Het Komplete Handwerken staat ook op deze lijst en beide docenten waren het er over eens, met deze tijdschriften kun je je voordeel doen.

Denk nu niet, Anita kan geen Nederlands meer schrijven. Nee hoor, de uitgave is van die tijd dat je Kompleet met een K schreef i.p.v. met een C zoals wij het nu schrijven.

Ik op MP gezocht en gevonden;-)
Zie hier 'mijn' Het Komplete Handwerken
Ze zien er nog zeer goed uit, gezien hun leeftijd;-)De 24 tijdschriften staan vol informatie over een zeer uitlopend aantal handwerkonderwerpen. Echt super leuk, de bladen zijn wat ouder, maar de onderwerpen nog steeds leuk en actueel, als je tenminste van handwerken houdt.Het zijn in totaal 24 tijdschriften.
De Inhoudsopgave is overzichtelijk.
Je kunt op onderwerp zoeken, bijvoorbeeld:
haken, breien, borduren, spinnen, kantklossen en ga zo maar door
Maar ook op land, Amerika, Afghanistan, Turkije, België enz. enz.


Ik heb een paar foto's gemaakt zodat je een eerste indruk kunt krijgen.


Haken

Applicatie
Borduren

Spinnen

Knopen
Denk je erover om ook een Het Komplete Handwerken aan te schaffen, op MP zijn ze nog te koop, ik zou zeggen sla je slag.Ik heb nog meer boeken van de literatuurlijst via MP gekocht. Daarover een volgende blog meer.Ik wens iedereen alvast een ontzettend fijn weekend!3 opmerkingen:

 1. Hier heb je echt iets wat de moeite waard is op de kop getikt, dit blijft gewoon actueel en kan je altijd weer gebruiken! Benieuwd wat je hieruit zal maken.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De basis techniek die blijft gewoon bestaan. Meet wat nieuwe kleurtjes en een ander ontwerp, ben je weer up to date... Leuk dat je ze op MP nog hebt gevonden.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Anita. Via het blog van Barbara kom ik bij je terecht. Ik begrijp dat je onlangs gestart bent met de cursus Handwerken in de Vrijeschool. Wat leuk! Ik heb de opleiding afgelopen voorjaar afgerond en zat dus in de groep bij Paula. Ik wens je heel veel plezier, succes en inspiratie!

  Een vrolijke groet van Titia

  BeantwoordenVerwijderen

Attentie voor het volgende:
Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving!!!
Wanneer je op mijn blog een commentaar toevoegt, dan verklaar je je meteen akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Kijk a.u.b. ook naar mijn AVG-verklaring die bovenaan op mijn blog staat. Met een KLIK op de knop Publiceren bevestig je dat je de AVG-verklaring hebt gelezen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...