zondag 8 september 2013

Eindelijk gearriveerd!

Kijk eens wie zit daar op het hek, het is Carel een ooievaar, is hij alleen?Nee, hij is samen met Cato, wat gezellig!Carel& Cato zijn verkocht

Ze zijn best moe, 
van al het vliegen
mmmm lekker een bankje.


Carel wil graag poseren....... en Cato natuurlijk ook


Ik had jullie al eerder verteld dat ik met een nieuw project bezig was uit het boekje van Annemarie Arts en hier zitten ze dan op de kast in de kamer, twee ooievaars.

Het was een behoorlijk project maar eindelijk kan ik ze aan jullie laten zien. Ik ben best trots op het resultaat, al zeg ik het zelf.
Nog een hele fijne zondag.

2 opmerkingen:

 1. Ha Anita, wat een mooie fotoreportage! Carel en Cato zijn twee mooie ooievaars geworden. Ben benieuwd naar wiens huis ze zullen uitvliegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omdat ik niet kan reageren via de mail, reageer ik maar even zo.
  Wat ben jij actief Anita, en wat een geweldig goed doel. Jij weet wel hoe je je vrije tijd moet vullen. Heb je daarnaast ook nog tijd voor een cursus? Ik houd je via mijn blog op de hoogte van wat we allemaal doen bij de opleiding. Gelukkig mag ik ook altijd foto's plaatsen van het werk van mijn medecursisten, dus dat beloven in het komende winterseizoen weer heel veel foto's te worden. Op 12 april 2014 is onze tentoonstelling. Mocht je tegen die tijd nog steeds van plan zijn om de cursus te gaan doen, is het misschien leuk voor je om daar sfeer te komen proeven, dan krijg je pas echt een goeie indruk en kun je kennis maken met de docenten (en met mij, haha).
  Ik ga zeker af en toe een kijkje nemen op jouw blog, je maakt zulke schattige dingen!
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen

Attentie voor het volgende:
Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving!!!
Wanneer je op mijn blog een commentaar toevoegt, dan verklaar je je meteen akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Kijk a.u.b. ook naar mijn AVG-verklaring die bovenaan op mijn blog staat. Met een KLIK op de knop Publiceren bevestig je dat je de AVG-verklaring hebt gelezen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...