zondag 12 april 2015

Bestelling verzonden:)


Vlak voor afgelopen Carnaval kreeg ik van J. het verzoek om een babypakket te breien in de carnavalskleuren van Eindhoven.
De stadsnaam van Eindhoven is tijdens de Carnaval heel toepasselijk Lampengat.Omdat ik het toen zo druk had met andere bestellingen en met mijn kunstzinnig werkstuk heb ik bij J. aangegeven dat ik geen tijd meer had om de bestelling voor Carnaval 2015 te leveren.

Dat was geen enkel probleem gaf J. aan, de baby zou toch pas in april geboren worden.
Dus ik de kleuren van Lampengat opgezocht en in de trein op weg naar Gouda
alvast een begin gemaakt met het breien aan de babysjaal, ja je moet je tijd
nu eenmaal goed besteden;) Alles is een maatje meer, het duurt immers wel weer
even voordat het Carnaval is! Afgelopen week was het babypakket klaar en dus de bestelling verzonden. Misschien heeft JA het inmiddels wel druk met kraambezoek en luiers verschonen, ik heb nog niet gehoord of de bestelling naar wens is.


Leuk wat met een Oeteldonks babypakket begon is nu uitgebreid met een Kruikenstad babypakket en een Lampengat babypakket:)

Ik heb nu nog één bestelling lopen en dan heb ik inmiddels weer genoeg geld in mijn potje om een donatie te doen aan Stichting Robin Hoed de kinderen in Gambia, echt SUPER!!Allemaal nog een fijne zonnige zondag:)

nieuwe volgers zijn altijd welkom

2 opmerkingen:

 1. Het carnaval wordt daar dus letterlijk met de paplepel ingegoten :-D
  Mooi setje! En nog mooier dat je bijna weer genoeg hebt voor een donatie! Je bent een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf heb ik niks met carnaval, maar het is een heel leuk setje geworden! En wat goed dat je zo bijdraagt aan een goed doel!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen

Attentie voor het volgende:
Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving!!!
Wanneer je op mijn blog een commentaar toevoegt, dan verklaar je je meteen akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Kijk a.u.b. ook naar mijn AVG-verklaring die bovenaan op mijn blog staat. Met een KLIK op de knop Publiceren bevestig je dat je de AVG-verklaring hebt gelezen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...