woensdag 28 mei 2014

Film & Randje per week
Laatst zag ik deze film, ik vond hem prachtig!!
De film gaat over de dichter John Keats en zijn buurmeisje Fanny.

Fanny houdt zich onder andere bezig met borduren en het maken van haar eigen kleding. Alle fraaie kostuums van Fanny komen in de film goed in beeld en geven een idee van de mode uit die tijd.

De film en alle randjes per week die ik vervolgens op de blogs en op Facebook zag inspireerde mij om ook te beginnen met 'Randje per week' Bij Marijke van Steekjes & Kruisjes 
en bij Simone van Atelier Soed Idee het band en het borduurgaren besteld. Wist je dat als je donderdag iets bij de dames besteld het zaterdag al op je deurmat ligt, geweldig! Denk je nu daar ligt voor twee keer borduurband en garen, 
klopt, mijn moeder doet ook gezellig mee.

Mijn eerste randje van de eerste week :-)
Als je zoals ik al een tijd niet geborduurd hebt moet je er wel weer even inkomen, maar ik vind het ontzettend leuk om te doen. Weer even iets anders als haken & breien;-)
Ik heb bewondering voor iedereen die al verder is met borduren, daar zijn al heel wat uurtjes in gaan zitten, maar als je het leuk vindt dan telt dat niet!

2 opmerkingen:

 1. Leuk zijn ze hè, die randjes. Ik heb al verschillende keren getwijfeld om ik er toch ook niet aan moet beginnen. Maar er staan nog zoveel andere dingen op mijn lijstje.
  Jij kunt voorlopig vooruit, randjes inhalen vanaf januari, ga er maar aan staan :-) Ik hou je blog in de gaten voor de vervolgfoto's.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi dat je eraan durft te beginnen. Ik kijk vol spanning uit hoe je vordert !!! Veel succes ermee.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen

Attentie voor het volgende:
Naar aanleiding van de nieuwe AVG wetgeving!!!
Wanneer je op mijn blog een commentaar toevoegt, dan verklaar je je meteen akkoord met de opslag en de verwerking van je gegevens op deze site. Kijk a.u.b. ook naar mijn AVG-verklaring die bovenaan op mijn blog staat. Met een KLIK op de knop Publiceren bevestig je dat je de AVG-verklaring hebt gelezen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...