Cato's handwerkatelier

In het winkeltje van juffrouw Ooievaar kun je terecht voor o.a. de leukste (Oeteldonkse) kraamcadeautjes, schattige knuffels en mooie omslagdoeken. Maar juffrouw Ooievaar haakt of breit ook op bestelling.
Wil je een workshop volgen, dat kan ook in  Cato's handwerkatelier

Laatste nieuws! Brei- en haakclub

De zomervakantie zit er op, de dagen worden al weer korter. Niet meer zo warm, heerlijk om weer een haak- en/of breiwerkje te starten of juist af te maken. Of voor degene die altijd al hebben willen leren haken of breien dit is je kans! Het is gezellig om samen te haken, te breien of misschien borduur of quilt jij liever. Het is leuk om elkaar te inspireren en van elkaar te leren.
Bij genoeg interesse start ik in Cato’s handwerkatelier, een x per maand met een brei- en haakclub. Je brengt je eigen materiaal mee, ik zorg voor koffie/thee en iets lekkers. We beginnen om 19:30 uur en eindigen rond 21:30 Kosten € 6,- per avond per persoon. Woon je in Lith of omgeving en vind je het leuk om samen met andere te handwerken, geef je dan op.
Stuur me een e-mail en laat me weten welke avond jouw voorkeur heeft, of je links- of rechtshandig bent én vind je een keer per maand juist goed of wil je vaker bij elkaar komen. Wie ben ik? neem een kijkje op mijn blog :)
Heb je nog vragen, mail me gerustGroetjes Anita

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...